"Assalamualaikum.. Blog ini dicipta utk kenangan ku.. Kalau sudi baca, bacalah.. Maaf jika ada salah silap perkataan.. Saya bukan kamus dewan bahasa.. Hanya pengumpul gambar utk kenangan hidup.. Wassalam"

10 Jan 2010

Salam Tahun Baru

salam..
hahahaha.. huk huk.. tebatuk saya =P
berjumpa kite sesudah sebulan dari topik yang bawah ni
amacam.. lama gile tinggal kan blog ni
macam2 cerita sudah menjadi kenangan dalam diri ku..
kalau nak soh citer smula.. kompom ta igt..



yang ni plak, shamrin buat performance kat midtown stesyen.. kechik menghadiri jemputan photographer2 yang ketika itu ader job utk shoot karaoke di situ sambil terus menunggu saat jam masehi 000001 tanggal 2010.. terus la ngadap malam bunge api meraikan tahun baru.. well kalau diikutkan malas nak g.. bukan ader ape pon.. cume sekadar mahu melihat bunga api yang cantik tu aje.. thank apg
yang atas tu gambo lepas balik dari sambutan tahun baru.. gerhana separa yang berlaku pada jam 1-5pagi masa hari 1 Jan 2010 dulu, shoot kat tingkat 4 rumah ku aje heheh..






ni program shoot model yang pertama dalam tahun 2010..
thanks to abam mail abam kid anasz n lain2.. ape yang boleh anda buat dgn 50mm?
yeah mmg susah tapi 50mm mmg best sebenarnye walopon seksa sikit kene reverse in out by kaki hahahaha tapi sepanjang penggunaan 50mm ni mmg best.. tapi tgok tempat la gak kan.. tempat luas best.. tempat yang sempit kompom ta best langsung!@#$ ape kechik merapu ntah.. well shoot model ni sebenarnye utk profile mak andam.. haaaaa sape nak shoot profile bole la contact2 saya di sini =)




thanks to apg n geng kamera bahagian seremban .. yang penting to organizer la sebab memberi peluang kat kechik utk bersama2 mencuri peluang utk meneruskan kegiatan potografi ni (hahaha hancor base weii) well macam biasa.. 50mm je kechik pakai dah setahun lebih kot bersama ngan kechik.. yang terbaru baru nak amek kitlens.. hahaha pastu speedlight plak dah terbakar.. sabo jela.. macam2 yang berlaku sepanjang setahun setengah ni.. best2 slamat belaja lagi ye kechik.. jauh lagi perjalanan ko.. yehaaa...

2 Responses to “Salam Tahun Baru”

syed berkata...

Pengantin kena tangkp basah...abis kain die basah :)

cik puan daun berkata...

Assalamu'alaikum,

Saya snapshot gambar shamrin guna iphone and did some editing, dan letak di blog utk my entry tribute to shamrin. I include your link as well.

Love the picture.